·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

Doble reconeixement per a la Malak Ahakkam: premi i distinció a la millor nota PAU del centre

27-07-2023

L'alumna de 2n de batxillerat Malak Ahakkam ha estat doblement guardonada gràcies al seu excel·lent resultat a la PAU (Prova d'Accés a la Universitat).

La Malak, que s'ha graduat enguany i ha obtingut una de les dues  Matrícules d'honor de 2n de Batxillerat gràcies als seus excel·lents resultats també ha estat guardonada en altres convocatòries externes:

Premi a la millor nota PAU en la fase general que convoca l'ajuntament de Roses i que atorga aquest premi a la millor nota PAU de cada centre de Roses. L'acte de lliurament dels premis s'ha celebrat el 27 de juliol, a les 7 de la tarda, a la Sala de plens de l'ajuntament de Roses i hi han assistit les guanyadores de cada centre amb les seves famílies.Els premis van ser lliurats per l'alcalde de Roses, Josep Maria Martínez, i la regidora d'Ensenyament, Maria Àngels Arjona.

Distinció de la Prova d'Accés a la Universitat, que s'atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una nota superior o igual a nou punts atorgat pel Govern de la Generalitat de Catalunya. La Malak recollirà aquest mèrit en un acte de reconeixement a l'excel·lència el 4 de novembre a l'Auditori de Barcelona.

Enhorabona, Malak!

 


Xarxes socials: