·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Els Estudiants de 1r de Batxillerat Celebren la Diada de Sant Albert a la Universitat de Girona

21-11-2023

Els alumnes de primer de batxillerat van tenir l'oportunitat de celebrar la Diada de Sant Albert a la Universitat de Girona, en una jornada plena d'aprenentatge i descobriments científics.

Durant la visita, els joves van tenir l'oportunitat d'explorar diversos tallers científics, on van poder posar en pràctica els seus coneixements teòrics i experimentar amb conceptes innovadors de la mà d'experts en els diferents camps. Aquests tallers van abastar àrees com la física, la biología, la química i altres disciplines científiques, oferint als estudiants una experiència pràctica que complementa la seva formació acadèmica.

Un dels moments àlgids de la jornada va ser la ponència de la Dra. Elisabet Kádár Garcia, qui va compartir la seva experiència i coneixement amb l'alumnat. La doctora va presentar la seva ponència titulada "Com ens poden ajudar els microRNAs en la lluita contra l’Alzheimer?", abordant temes d'actualitat i proporcionant una visió fascinant sobre com la recerca científica pot contribuir a combatre malalties com l'Alzheimer.

L'objectiu d'aquesta visita va ser fomentar la vocació científica entre els joves, donant-los una visió més àmplia i pràctica del món acadèmic i professional que poden explorar en un futur proper.

Des de l'Institut, valorem aquest tipus d'experiències que enriqueixen el procés educatiu dels alumnes i els ofereixen noves perspectives sobre les seves futures carreres acadèmiques i professionals. Agraïm la col·laboració de la Universitat de Girona per facilitar aquesta oportunitat educativa als nostres estudiants.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Xarxes socials: