·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Guardonats amb l'XI Premi d'experiències educatives Josep Pallach

14-03-2015

Poques setmanes desprès d'haver obtingut un alt reconeixement en el Mobile Learning Awards 2015, tornem a estar de celebració. El jurat de l'XI Premi d'Experiències educatives Josep Pallach ha considerat mereixedor del primer premi al projecte Illargonauta, de l'Institut. En el seu veredicte ha destacat l'originalitat de la proposta, pel fet de combinar el coneixement del món clàssic amb el de l'economia i societat actuals, utilitzant tecnologies de la informació d'una forma novedosa i suggeridora.

La professora Jenny Triviño i el professor Francesc Nadal han explicat amb tot detall els inicis del projecte i com al llarg dels tres anys de desenvolupament han anat introduïnt nous reptes i experiències educatives per a l'alumnat de Batxillerat participant.

La innovació docent i el suport al talent i l'excel·lència són línies de treball permanent de l'Institut, que ofereix al seu alumnat un conjunt enriquit i coherent d'activitats educatives, encaminades a complementar, ampliar i millora la seva competència acadèmica.

El Premi d'Experiències educatives Josep Pallach, promogut per l'Ajuntament de Figueres, amb l'impuls del la Fundació Josep Pallach, reconeix aquelles activitats educatives d'alta qualitat amb una dotació econòmica de 5.000 euros, fet que el converteix en un dels premis educatius més ben dotats i prestigiosos.

Moltes felicitats!


Xarxes socials: