·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

GUIAM: Llista d'admesos i propera convocatòria d'acte públic per a places vacants

15-07-2022

Avui 15 de juliol s'ha publicat la llista d'admesos al CF de grau mitjà GUIAM de la resta d'alumnat després que hagi finalitzat la matrícula de l'alumnat admès per continuïtat d'escolaritat.

Les persones admeses en aquesta 2a via d'assignació, cal que formalitzin la seva matrícula el més aviat possible (tot i que el termini acaba el 22 de juliol). 

Després que les persones admeses s'haguin matriculat, es podrà convocar l'acte públic per cobrir les places vacants que hagin quedat. La publicació de la convocatòria és farà en aquesta mateixa web i serà immediatament després que les persones admeses s'hagin matriculat o hagin renunciat a la plaça (si finalment no hi estan interessades).

Tal com s'indica des del departament d'Educació, la gestió de les places vacants es farà d'aquesta manera:

  1. En primer lloc, les vacants resultants després de la matrícula s'oferiran i ocuparan pels alumnes en llista d'espera del procés d'alumnat amb continuïtat d'escolarització.
  2. Un cop acabada aquesta llista, i si encara resten vacants, s'oferiran i ocuparan pels alumnes del procés per a la resta de l'alumnat.
  3. Si, un cop gestionades ambdues llistes, encara restessin vacants, aquestes s'oferiran a la segona fase d'admissió al setembre.

Xarxes socials:


Arxius: