·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

PLA D'IMPULS DE LES LLENGÜES ESTRANGERES

28-02-2023
Estades formatives a l'estranger del professorat de cicles


El professorat de cicles de l'Institut Illa de Rodes, dins el Pla d'impuls de les llengües estrangeres 2022-2024, està realitzant estades formatives a Irlanda per a la millora de la llenguaanglesa.

Entre d'altres accions finançades pel pla volem destacar les estades formatives a l'estranger del nostre professorat de cicles per la millora de l'anglès. En total 14 docents de GUIAM (grau mitjà de Guia del Medi Natural i el Temps de Lleure) i de TSEAS (grau superior d'Ensenyament i Animació Socioesportiva) estan gaudint d'una estada a Irlanda.

Entre els mesos de gener i abril del 2023 es duran a terme 5 estades organitzades en funció del calendari lectiu i de la disponibilitat del professorat. L'objectiu és participar en la formació i immersió lingüística amb la menor afectació del ritme lectiu dels cicles.

La formació es durà a terme en diverses escoles de Dublin les quals han acollit el nostre professorat amb l'objectiu principal de millorar les destreses de comprensió i expressió escrita de la llengua anglesa per tal de poder aplicar-ho en un futur en els mòduls impartits en els nostres cicles.

En acabar l'estada, tots els professors que hi participen rebran un certificat d'assistència i aprofitament del curs.


Xarxes socials: