·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

SORTIDA A FRANÇA AMB ALUMNES DE LLATÍ I BATXIBAC

11-11-2015

Tots ja sabem que val més una imatge que mil paraules, que la millor manera d'aprendre les coses és veient-les, tocant-les, trepitjant-les... Per això, els alumnes de llatí i batxibac els dies 5 i 6 de novembre van anar a veure in situ les restes arqueològiques de Nimes i Arles.  
Allà van poder passejar-se per tres dels edificis d'oci més importants del món romà: l'amfiteatre, el teatre i les termes. Només els faltava visitar un circ i ja haguessin tingut el pack d'oci romà al complert. A més, també van poder entrar en el magnífic temple 'la Maison Carrée', que això no ho van poder fer ni els mateixos ciutadans romans ja que només hi  podien entrar els sacerdots.
A part de Nimes i Arles també van fer una visita en un dels barris més originals de Montpellier, el d'Antigona. Aquest barri va ser dissenyat per l'arquitecte català Ricard Bofill tot inspirant-se en el món clàssic. Per això, mentre hi passeges, pots anar observant escultures de déus i deesses, edificis que semblen  temples i carrers amb noms de ciutats gregues.

Els alumnes durant l'estada a França van aprofitar per practicar francès i millorar la seva conversa. Van ser dos dies intensos però que van valer molt la pena


Xarxes socials: