·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

Teatre i Literatura per a l'alumnat de 2n de Batxillerat: "La Fundación" de Buero Vallejo

15-04-2022

El dijous 7 d'abril els nois i noies de 2n de Batxillerat van poder gaudir, al Teatre Municipal de Roses, d'una magnífica posada en escena de l'obra "La Fundación", del dramaturg espanyol Antonio Buero Vallejo.
 
Una vegada més LA COMPANYIA TEATRE DE PONENT, de Granollers, va aconseguir captivar els joves espectadors amb la seva dramatúrgia. 
 
L'espectacle que hem vist avui s'emmarca dins del projecte educatiu TEATRE I LITERATURA que, des de fa ja 22 anys, s'ofereix a l'alumnat de Batxillerat amb l'objectiu d'estimular la lectura i afavorir la comprensió de les obres que formen part del currículum, tant de llengua catalana com castellana.
 
Aquesta vegada ens van escenificar una obra que, com el mateix autor va dir del seu teatre, "aspira a obrir els ulls, a criticar i a remoure consciències". Efectivament, "La Fundación" provoca la reflexió sobre temes universals com la violència i la llibertat, ens parla de presons reals i metafòriques i ens convida a pensar en les fronteres, de vegades difuses, entre la realitat i l'aparença.
 

Xarxes socials: