·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

Tennis i pądel a 4t

30-01-2018

Hola!

Em dic Haoyang. Avui parlaré una mica sobre la meva experiència i com ens ha anat tant a mi com al meu grup les sessions de tennis i pàdel.

A principi de curs ens van informar que faríem 10 sessions (5 de tennis i 5 de pàdel) al Club de Tennis Roses. Molts nois i noies de la meva classe mai havien jugat a tennis ni a pàdel, en el meu cas jo mai havia jugat a pàdel però a tennis sí, per tant em va il·lusionar bastant aquesta activitat.

Les primeres sessions ens va constar una mica agafar ritme però després va començar a ser divertit això d’anar a jugar cada setmana. De fet,  jo esperava que arribés el dijous per anar-hi, es feia menys pesat el dia. Les 5 sessions de tennis van passar volant, era divertit picar la pilota i veure com sortia disparada com una bala i feies punt. Després el pàdel que, tot i que és més avorrit que el tennis, no estava gens malament i n'hem après una mica.

Bé, en resum, anar al club ha estat una experiència agradable i crec que els meus companys de classe pensen el mateix.  Així que dono les gràcies de part meva i dels meus companys per aquestes 10 sessions al Club de Tennis Roses i al meu institut.

HAOYANG YE

4t A

 

[Àlbum de fotos]


Xarxes socials: