·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

La Tropa de corsaris passa a la gran final catalana del XV Certamen de Lectura en Veu Alta

18-05-2019

Divendres 10 de maig es va celebrar, al Teatre Municipal de Salt, la semifinal del Certamen de Lectura en Veu Alta corresponent a la demarcació de Girona. L'únic equip finalista d'aquesta fase en la categoria de la Tropa de corsaris, corresponent a 2n cicle d'ESO, va ser el del nostre institut, format per Zakaria Aatani, Naiara Pujadas i Tatjana Storath.

Setmanes abans s'havien celebrat arreu de Catalunya els quarts de final, 60 en total, repartits per tota la geografia catalana. En aquesta XVa edició del Certamen s'han inscrit 1.009 centres educatius. Aquest miler de centres s'han inscrit -en molts casos- en més d'una categoria: Grumets vermells (cicle mitjà): 626, Grumets verds (cicle superior): 654, Timoners (Aula acollida de 5è a 2n d'ESO): 219, Corsaris (1r i 2n d'ESO): 387 i Tropa de Corsaris (3r i 4t d'ESO): 350. Comptant que la Tropa de Corsaris està formada per tres alumnes, 2.936 lectors i lectores van llegir en algun dels 60 escenaris de quarts de final.

La nostra tropa de corsaris ja va ser la finalista en els quarts de final corresponents a la comarca de l'Alt Empordà i, ara, ha estat la finalista de la semifinal gironina, fet que la porta directament a la gran final catalana, que se celebrarà al Teatre Nacional de Catalunya el dia 4 de juny.

L'enhorabona per la feina i el resultat, tropa, i molta sort a la gran final!


Xarxes socials: