·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Vuit alumnes premiats en el 40è Concurs per a la Joventut. Òmnium Cultural Alt Empordà.

18-05-2019

Diumenge dia 12 de maig es van concedir els premis d'Òmnium Cultural corresponents al 40è Concurs per a la Joventut de l'Alt Empordà. Vuit alumnes del nostre institut van ser guardonats en aquesta edició dels premis: Agnès Llorens, Sílvia Santana, Marta Román i Maite Muñoz, de 1r; Nina Jaume, de 2n; Sanae Ez Zaary, de 3r; Naiara Pujadas, de 4t i Encarni Crespo, de Batxillerat. L'acte es va portar a terme a les 6 de la tarda al teatre El Jardí de Figueres i va comptar amb l'actuació del grup Cuncurella, que el va amenitzar amb un espectacle de circ i música.

Aquesta edició dels premis es va dedicar a Pompeu Fabra, responsable de la normativització del català modern. En el concurs hi van poder participar tots els centres educatius de la comarca, tant de Primària com de Secundària. A l'Educació Secundària es va donar un premi per modalitat (poesia, conte o auca) i curs (primer, segon, tercer o quart) i a Batxillerat un únic premi per modalitat (poesia o narrativa) i per treball de recerca (de ciència i/o tecnologia, d'història i de llengua i literatura).

El Premi M. Àngels Anglada d'Auca va ser per a Agnès Llorens, Sílvia Santana i Marta Román, de 1r d'ESO, pel treball titulat "La vida en vers”. El Premi M. Àngels Anglada de Conte va ser per a Nina Jaume, de 2n d'ESO, pel treball titulat "El diccionari”. En el Premi M. Àngels Anglada de Poesia els premiats van ser Maite Muñoz, de 1r d'ESO, pel poema "Ocells”; Sanae Ez Zaary, de 3r d'ESO, pel poema "Vacances”, i Naiara Pujadas, de 4t d'ESO, pel poema "Amor sempitern”. El Premi Òmnium Cultural de Llengua i literatura va ser pel treball de recerca titulat "L'aprenentatge de les primeres paraules”, d'Encarni Crespo, de 2n de Batxillerat.

L'enhorabona a tots els premiats!


Xarxes socials: