·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Portes Obertes 2020 (virtuals)

Imatge institut

El centre


Benvinguts/des a l'Institut Illa de Rodes.

Vam nèixer el curs 1999-2000 i al llarg d'aquests anys estem oferint tot un conjunt d'estudis obligatoris, postobligatoris, professionals i a distància. Ens podeu conèixer a través del nostre Projecte Educatiu, de la nostra Carta de compromís educatiu amb les famílies, o a través de la nostra activitat a través de les Xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram). I teniu a la vostra disposició el nostre canal de Videos produïts per l'alumnat al llarg d'aquests anys.

 

 

 

L'Institut Illa de Rodes ofereix els estudis d'Ensenyament Secundari Obligatòria (ESO), Batxillerat, Batxibac (doble titulació), Cicle Formatiu de Grau Mitjà (Activitats fisicoesportives en el medi natural), Ensenyaments Tècnics esportius (Salvament i Socorrisme; Vela), Cicles formatius de Grau Superior (Ensenyament i Animació sòcioesportiva); Ensenyaments d'adults a distància (Institut Obert de Catalunya).

Novetat!! El curs 2020-2021 impartirem un nou Cicle esportiu de règim especial, en l'especialitat de Piragüisme en aigües tranquil·les.

 

Podeu contactar amb nosaltres a traves dels següents canals:

Correu electrònic: iesilladerodes@xtec.cat

Telèfon972.15.43.83